Centrul de radiologie dentară Brasov VIZIODENT dispune de tehnologie de ultimă generație în domeniul imagisticii dentare: aparate digitale cu ajutorul cărora se realizează radiografii intraorale digitale, extraorale digitale (panoramice şi cefalometrice) si tomografii dentare 3D CBCT (multiple volume de examinare). Aparatele din dotarea VIZIODENT centrul de imagistică şi radiodiagnostic dentar provin de la leaderi în domeniul imagisticii dentare SOREDEX-Finlanda, produse inovative de înaltă calitate. Experienţa producatorului garantează imagini dintre cele mai clare şi nivel redus de radiaţii pentru pacientul care necesită astfel de investigaţii.

Suntem o echipa de medici şi asistenţi radiologi cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul imagisticii medicale, care constant s-a perfecţionat şi a dezvoltat serviciile de imagistică dentară pentru medicii colaboratori şi pacienţii care aleg serviciile VIZIODENT.

Serviciile noastre sunt destinate medicilor dentişti, specialişti în implantologie, ortodonţie, protetică dentară, endodonţie, chirurgie BMF, medicina ORL.

De ce VIZIODENT ?

1. Pentru că oferim toate tipurile de radiografii digitale 2D – intraorale şi extraorale (panoramice şi cefalometrice).

Radiografii intraorale:

» radiografii retroalveolare;
» radiografii bitewing;
» status dentar – bimaxilar, lateral dreapta, frontal, lateral stânga;
» radiografii ocluzale.

Pentru că realizăm radiografii extraorale cu diverse aplicaţii medicale:

» radiografii panoramice (pentru vizualizarea ambelor arcade dentare);
» radiografii panoramice 1/2 (stânga/dreapta);
» teleradiografii laterale – de profil sau antero-posterioare;
» radiografii SAF – sinusuri antero-frontale;
» radiografii de apreciere a potenţialului de creştere scheletală;
» radiografii ATM –pentru vizualizarea articulaţiei temporo-mandibulare (se vor face 2 radiografii, cu gura închisă şi gura deschisă);
» radiografie OPG de sinusuri maxilare.

2. Pentru că realizăm întreaga gamă de Tomografii dentare 3D:

» începând cu cel mai mic volum – cu funcţie ENDO, pentru vizualizarea exactă până şi a celor mai mici detalii; volum mediu pentru vizualizarea separată a fiecărei arcade dentare sau a ambelor arcade dentare; ATM bilateral; ajungând la cel mai mare volum, obţinut printr-o singură scanare – CT Întreaga Zonă Maxilo-Facială – destinat atât medicilor specialişti stomatologi, cât şi medicilor O.R.L.

3. Pentru ca realizăm întreaga gamă de fotografii de diagnostic dentar – ortodontic şi pentru pachetele de estetică dentară digitală:

» fotografii intraorale de diagnostic;
» fotografii extraorale de diagnostic;
» fotografii pentru diagnostic ortodontic;
» fotografii pentru estetică dentară – DSS (Digital Smile System).

4. Servicii complementare pentru diagnostic şi planificare:

» modele de studiu;
» gutiere dentare (gutiere pentru buxism, pentru albire, pentru înalţarea ocluziei, gutiere de contenţie s.a.);
» ghiduri ghirurgicale;
» dosare ortodontice complete – Analiza Computerizată a Teleradiografiei Laterale;
» aparate dentare ortodontice invizibile – CLEAR ALIGNER;
» Digital Smile System – soluţii computerizate de estetică dentară!

5. Pentru ca suntem situati in centrul oraşului Braşov ceea ce permite un acces uşor pentru pacienţii din oricare zonă a oraşului, locuri de parcare disponibile în faţa centrului, 2 staţii de mijloace de transport în comun în imediata apropiere (Hidro A şi Camera de Comerţ).

VIZIODENT – Pentru că oferim toată gama de servicii necesare pacienţilor dumneavoastră în cadrul celui mai modern Centru de Imagistică si Radiodiagnostic Dentar, creat exclusiv pentru investigaţii de acest tip.

„VIZIODENT-xray diagnostic imaging services by DentalAlex” este o marca inregistrata si este proprietatea intelectuala a SC DENTALALEX SRL, CUI:12618286, J08/84/2000.