La VIZIODENT oferim  imagini cu o rezoluţie înaltă iar pacienţii dumneavoastră beneficiază de siguranţă maximă prin utilizarea unui nivel de radiaţii redus la minim!

Centrul de Imagistică şi Radiodiagnostic Dentar VIZIODENT oferă întreaga gamă de servicii necesare diagnosticului şi tratamentului stomatologic. Medicii colaboratori obţin servicii de calitate înaltă, diverse modalităţi de vizualizare şi stocare a investigaţiilor, iar pacienţii beneficiază de protecţie sporită, investigaţii exacte şi grijă deosebită!

Alegând serviciile VIZIODENT, veţi obţine toate tipurile de investigaţii necesare pentru a diagnostica şi planifica tratamentele pacienţilor dumneavoastră. Suntem dedicaţi exclusiv radiodiagnosticului şi serviciilor de imagistică dentară!

Echipa VIZIODENT asigură confortul, protecţia şi precizia de care au nevoie pacienţii dumneavoastră. În acelaşi timp, dumneavoastră obţineţi în cel mai scurt timp investigaţiile solicitate, atât în format printat, cât şi în format on-line. Cu ajutorul soft-urilor de ultimă generaţie, aveţi acces imediat la investigaţiile pacienţilor dumneavoastră, la doar un click distanţă! Softuri special concepute vă sunt oferite pentru ca dumneavoastră să puteţi vizualiza oricând investigaţiile solicitate.

Medicii colaboratori beneficiază de conturi on-line personale cu acces securizat, pentru stocarea şi vizualizarea serviciilor realizate, VIZIODENT asigurând oricând suportul de care aveţi nevoie! De aceea am creat şi serviciile de suport continuu şi organizare de cursuri aplicate gratuite, pentru medicii colaboratori.

Tehnologie modernă disponibilă într-o gamă largă de volume de examinare! Tomografiile dentare 3D CBCT ajută medicii la:

» Identificarea rapidă şi precisă a unor multiple afecţiuni şi traume în zona maxilofacială;
» Stabilirea diagnosticului şi a planificării tratamentelor;
» Evaluarea riscurilor;
» Alegerea tratamentului optim.

Cele mai frecvente utilizări ale computer tomografului (CBCT) în Medicina dentară şi ORL:

» Localizarea molarului 3 inclus;
» Localizarea dinţilor incluşi;
» Identificarea canalului mandibular;
» Evaluarea densitaţii şi a structurilor osoase;
» Evaluarea locului pentru inserarea implanturilor dentare;
» Evaluarea si analizarea pre şi post chirurgicala;
» Analiza ortodontică;
» Analiza leziunilor ortodontice;
» Evaluarea şi analiza tratamentelor BMF;
» Evaluarea şi analiza ATM;
» Evaluarea sinusurilor maxilare şi frontale;
» Evaluarea si analiza căilor aeriene superioare;
» Analiza şi evaluarea osului temporal şi a canalului auditiv;
» Analiza şi evaluarea piramidei nazale.

Domeniile de utilizare ale tehnologiei CBCT:

» Implantologie;
» Chirurgie dento-alveolară;
» Chirurgie BMF;
» Endodonţie;
» Protetică dentară;
» Parodontologie;
» Ortodonţie;
» ORL.

Softuri de vizualizare specializate pentru fiecare tip de investigaţie:

MyVIZIODENT este softul în care toate investigatiile realizate în cadrul centrului de imagistică dentară sunt stocate şi pot fi vizualizate în două moduri, fie vizualizare rapidă de pe orice dispozitiv (unde puteţi face modificări de contrast/luminozitate şi masurători) sau analizarea complexă cu ajutorul softurilor speciale de vizualizare a investigaţiilor radiologice de pe computer sau laptop.

Radiografiile dentare pot fi analizate cu softul de vizualizare SCANORA iar tomografiile dentare pot fi analizate cu ajutorul softului Ondemand3D. Aceste 2 softuri vă permit analizarea complexă şi planificarea amanunţită a tratamentelor dumneavoastră. Sunt foarte uşor de utilizat şi instalat. Programul de vizualizare Ondemand3D vă oferă posibilitatea de a efectua măsuratori complexe (lungime, arie, angulaţie), planificări complexe, simulari de implant, masurarea densităţii osoase în unităţi Hounsfield şi clasificarea densităţii D1,D2,D3,D4, endoscopii virtuale (în cazul sinusurilor maxilare sau pe traiectul canalului unui dinte ş.a).

» Descarca Manualul de utilizare Ondemand 3D in limba romana. (download PDF)

» Descarca ghidul de scurtaturi pentru utilizarea Ondemand 3D in limba engleza. (download PDF)

Deveniţi partener VIZIODENT şi veţi beneficia de cele mai bune servicii în domeniul imagisticii şi radiodiagnosticului dentar 2D si 3D. Lucrăm de peste 10 ani în domeniul imagisticii medicale şi ne perfecţionăm continuu pentru a oferi cele mai moderne soluţii şi cele mai clare investigaţii radiologice.

Medicii parteneri beneficiaza de servicii suplimentare care uşurează şi contribuie la eficientizarea proceselor de diagnosticare si planificare a tratamentelor. Sunaţi acum sau completaţi formularul pentru a deveni partener VIZIODENT-xray diagnostic imaging services.

 

Formular pentru Parteneriat VIZIODENT

Nume (obligatoriu)
Prenume (obligatoriu)
Telefon
E-mail (obligatoriu)
Adresa
Clinica
Mesaj (obligatoriu)